lunes, 14 de diciembre de 2009

APRENDRE I CRÉIXER

Casi Al principi de curs ens van fer llegir un article de l'Eulàlia Bosch, per començar havíem de destecar les idees claus d'aquest text sense excepcions, volíem descobrir el desig d'un nen que apren a llegir i se sent que va creixent

aprendre i créixer de l'Eulàlia Bosch. La nostra síntesi és la següent:

Al capítol Aprendre i créixer del llibre Educació i vida quotidiana, l’autora ens mostra una situació real que li va explicar una professora del dia a dia de la seva classe.

En aquest capítol l’autora destaca la importància de saber llegir i ens ho fa veure gràcies a una anècdota quotidiana del protagonista d’aquesta història, un nen.

El nen era el petit de la casa i mai havia tingut la necessitat de fer-se gran, però les coses van canviar quan va aprendre a llegir, en aquell moment, es va sentir tant gran que fins i tot ell sentia que havia crescut físicament.

aquesta síntesi l'hem fet la Cristina Bardia, Mireia Bernadó, Caroline Dahl, Sandra Pérez i Irene Ruiz

L’endemà tot content li va dir a la seva professora que si no s’havia adonat que havia crescut, la professora va entendre la metàfora quan el nen li va explicar que era més gran perquè ja sabia llegir. Aquest fragment ens va posar de manifest als lectors l’evolució personal del nen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario